M3 Valmennus Oy:n päävalmentaja Maria Finell tarjoaa asiantuntija- ja valmennuspalveluita ihan kaikille; niin työyhteisöille, urheilijoille, aktiivi-, terveys- sekä aloitteleville liikkujille.

Kokenut valmentaja ja fysioterapeutti Maria, joka itse elää liikkeelle ja sen optimoinnille, auttaa liikkujan liikkeelle ihan mistä lähtökohdasta tahansa. Erityisosaamisalueena Marialla on mm. kiputilojen ja toimintahäiriöiden syyn selvittäminen huolellisella tutkimisella. Tarvittaessa tehdään myös liikkeen ja liikkumisen analysointia videon avulla.

Löydösten perusteella laaditaan ja opastetaan nousujohteinen, korjaava harjoitusohjelma jonka vastetta seurataan säännöllisesti. Harjoitukset annetaan aina myös video-ohjeena, josta voi tarkistaa suoritustekniikan vaikka älypuhelimella kesken harjoituksen.

Hintaesimerkki

Peruspaketin hinta, johon kuuluu alkukartoitus, korjaavien harjoitteiden opastus (video-ohjeineen) sekä yksi seurantakäynti on 129,-. Lisätapaamiset ja -ohjeet: 39,-.

 

Personal training, urheiluvalmennus ja työyhteisöpalvelut

Personal training- ja muita valmennuspalveluita on tarjolla kaikenlaisissa tavoitteissa; aina liikunnan aloittamisesta aktiiviseen treeniin ja urheilijan fysiikkavalmennukseen. Ravinto- ja palautumisasiatkin hoituvat omien tarpeidesi mukaan. Työyhteisöille tarjolla ovat asiantuntijan luento- ja liikuntapaketit!

Ota yhteyttä

Kuka Maria?

M3 Valmennus Oy:n päävalmentaja Maria on toiminut kuntoutusalalla jo 15 vuoden ajan ja liikunnan sekä urheilun parissa lähes koko elämänsä. Maria pitää työterveyshuollon asiantuntijavastaanottoa Terveystalossa ja on erikoistunut mm. työperäisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja ennaltahekäisyyn oikeanlaisen liikkeen ja lihaskuntoharjoittelun keinoin. Myös erilaiset työhyvinvointihankkeet ovat Marian ominta aluetta. Marian käsialaa löytyy mm. nykyaikaisesta Smart-Break -hyvinvointityökalusta.

Valmennuspuolella Marian lajituntemus on laaja; joukkuelajeista yksilöurheiluun, palloilusta yleisurheiluun. Maria harrastaa kilpatason kahvakuulaurheilua ja toimii myös valmentajana tässä lajissa. Viime vuosien aikana Maria on valmentanut mm. neljä Suomen mestaruutta ja saman verran Suomen ennätyksiä. Muitakin mitalisijoja mahtuu valmennettavien suorituksiin mukaan useampia. Maria on kahvakuulamaratonin maailmanmestari vm. 2016 ja voitti vuoden 2015 sekä 2016 kansainvälisen kahvakuulapuolimaratonin maailman cupin.

Koulutus:

Fysioterapeutti, AMK

Työfysioterapeutti, Työterveyslaitos

WKC Fitness Trainer

Pose Method Running Specialist

CrossFit Lev 1

Painonnoston ohjaaja, SPNL

Precision Nutrition (attendee) -ravintovalmentaja

Marian tuoreimmat valmennusvinkit löydät nyt myös Facebookista!

Ota yhteyttä: maria@m3v.fi